CUS-möte på Strömsholm & en helg på SIHS

Nu är de min tur att berätta för er vad som hänt sedan sist! Förra helgen träffades vi igen hela CUS- gänget! Denna gång på fina Strömsholm för ett styrelsemöte. Under lördagen började vi med en liten tillbakablick på utbildningen med Johan Plate vi hade under en helg nu i höst. Där fick vi lära oss mer om vårt ledarskap och vad vi har för styrkor och svagheter. Detta jobbade vi vidare på litegrann och reflekterade en stund över vad vi är bra på och vad vi behöver bli bättre på. Alltid nyttigt och viktigt för att försätta arbeta framåt på ett bra sätt i en grupp!

Vi fortsatte vidare under helgen med att gå igenom all vår löpande verksamhet för att stämma av vad som är på gång och se hur alla arbetsgrupper ligger till.

I CUS jobbar vi i arbetsgrupper, små grupper som är uppdelade att jobba med vissa på projekt/verksamhetsområde för att använda våra kompetenser och resurser på bästa sätt.

Vi ser fram emot 2018 och har en hel del verksamhet ni kommer att se mer utav! Vi har satt tre stycken prio områden som vi tycker är viktigt och som vi vill väva in i verksamheten så mycket vi bara kan.

  • Trygga idrottare
  • Ridsport för alla
  • Hästen ❤

Framöver jobbar vi vidare med vår verksamhet, nästa aktivitet är stipendiekonferensen i Eskilstuna för alla ungdomssektioner och ungdomsledare som vunnit nomineringen hemma i distrikten.

I helgen hölls Sweden international horse show I friends Arena Stockholm, några av oss var på plats på en DUS träff under lördagen, där vi träffade distriktens ungdomssektioner från Norrbotten, Mittsvenska, Gävleborg & Gotland. En bra dag med mycket energi och lärdomar för oss alla!

På Söndagen delade jag och Madde ut pris till årets ungdomssektion & årets ungdomsledare, så roligt att få uppmuntra väl utfört arbete av ungdomar som brinner för ridsporten!

Läs mer här: Årets US & UL

Ni kan se mer utav den helgen på våra sociala medier, vi heter ungiridsporten på både facebook & instagram.

Ha de bäst! / CUS-Frida

JK 4 ret.jpg

PS. Ni missar väl inte att vi har en julkalender på Instagram, följ oss så missar du inget!

Här kan du kommentera inlägget.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s