Alexandra Sjöblom

IMG_3954

Född: 1997
Bor: Luleå
Med i CUS sedan: 2017

Gör: 

Jag tog studenten sommaren 2016 i Västerås och valde att gå vidare direkt med universitetsplugget, så hösten 2016 flyttade jag till Luleå där jag bor nu och läser Högskoleingenjör inom Bilsystemteknik. Utöver plugget jobbar jag extra på Elgiganten som säljare.

Klubb:

Hamre Ridklubb (Västerås)

Häst i livet:

Wind of Camperi ”Windy” var min första storhäst jag red på heltid samt min första medryttarhäst som jag hade. Henne hade jag som min egna häst då ägaren var gravid, jag tränade och tävlade hoppning med Windy under 2013 med många för- och motgångar.

Uppdrag inom Ridsporten: 

Jag blev invald på två år i Centrala ungdomssektionen 2017 som ledamot. Det är ett uppdrag jag knappt vågat drömma om då det känns så stort och häftigt för mig, kan fortfarande inte riktigt förstå att jag har fått äran att ta an detta uppdrag!

Uppdrag i Centrala ungdomssektionen: 

Jag är med i tre stycken väldigt intressanta och roliga arbetsgrupper i CUS, det är Stipendiegruppen som arbetar med årets Ungdomssektion och årets Ungdomsledare samt att anordna Stipendiekonferensen till alla de som har vunnit i respektive distrikt. Den andra gruppen jag är med i är DUS-utveckling, där arbetar vi med regionsträffarna och DUS-konferensen som anordnas varannat år. Tredje och sista gruppen är Ungt Engagemang där vi kollar på vad som får ungdomar inom ridsportsvärlden att engagera sig.