Elin Gustavson

IMG_3706

Född: 1995
Bor: i Örebro
Med i CUS sedan: 2015

Gör: 

Jag flyttade till Örebro i januari 2016 för att studera ekonomi på Örebro universitet. Många säger att tiden på universitetet är den bästa tiden i livet och trots att jag bara är 22 år och många år framför mig så tror jag faktiskt att det kan stämma! Därför passar jag på att uppleva allt som har med studietiden att göra som att… Ha samma mat i matlådan för femte dagen i rad, gå ut och dansa loss på universitetets nattklubb och engagera mig i ett studentföretag.

Gladast är jag på tisdagar. Det är som att jag alltid vaknar upp med ett leende på läpparna då jag vet att klockan tio över åtta på kvällen så ska jag äntligen få sitta på hästryggen igen.

Klubb: Örebro Fältrittklubb

Häst i livet: C- ponnyn Felicia. Min första tjocka och härliga foderponny. Har fortfarande inte träffat någon som varit så snäll som hon!

Uppdrag inom Ridsporten: 

Jag blev invald i Centrala ungdomssektionen 2015 och sedan maj 2017 så är jag även ledamot i förbundsstyrelsen. Att jag är ledamot i förbundsstyrelsen innebär att jag tar del av allt arbete som styrelsen utför men självklart har jag ett extra öga för de frågor som berör unga! 

Uppdrag i Centrala ungdomssektionen: 

I CUS är jag vice ordförande. Det betyder att jag är med och stöttar vår ordförande Madeleine genom att diskutera verksamheten i stort samt hjälpa till med planering inför möten. Utbildningsfrågor har jag alltid haft ett stort intresse för så jag sitter med i den arbetsgrupp som utvecklar och ansvarar för våra ungdomsledarkurser. Jag är även med och hjälper förbundet med en utbildningsplattform på nätet där allt utbildningsmaterial ska samlas.