My Andersson

IMG_3848

Ålder: 22 år.
Bor: Halmstad som ligger i Hallands län.
Med i CUS sedan: 2017

Gör: Jobbar som Centrallagerspecialist. Ett roligt jobb där jag jobbar med problemlösning varje dag!

Klubb: Skedala Ridklubb

Häst i livet: Min gamla ponny, Afrodite. När jag var 9 år fick jag min första egna ponny. En stor och stark d-ponny som jag lärde mig allt. Älskade kanelbullar och sega råttor. I 10 år hängde vi ihop genom vått och torrt. Snällare ponny går nog inte att hitta!

Uppdrag inom Ridsporten: När jag var 12 fick jag upp ögonen för det ideella arbetet, och startade igång en ungdomssektion på dåvarande klubben. Efter några år fick jag möjligheten att få sitta med som ledarmot i DUS Halland. Idag sitter jag som ordförande för DUS Halland, ungdomsrepresentant i Halland Ridsportförbund och blev nu invald i CUS vilket jag är så himla glad för.
Jag är ULK.utbildare och håller i Grönt Kort-kurser i mitt distrikt.
Det är 9 år sedan jag började med det ideella arbetet, och det blir bara roligare för varje dag!

Uppdrag i CUS: Ett av mina uppdrag i CUS är hästkunskapstävlingarna, exempel Hästkunskap Cup. Det är så kul att se hur duktiga ungdomarna är på hästkunskap! Utbildning ligger mig varmt om hjärtat och jag är glad för att jag har uppdrag som handlar om detta. Jag sitter även med i ledarskapsutveckling, där vi jobbar med ULK-utbildning och fortutbildningar. Jag fick även bli adjungerande i Ridskola och Utbildningssektionen, vilket är väldigt kul och lärorikt!