Sara Grelle

IMG_3790 (1)Född: 1997
Bor: Stockholm

Med i CUS sedan: 2018

Gör: Jag har precis flyttat till Stockholm för att fortsätta att läsa till lärare i historia och matematik. Sen jag började plugga har jag inte haft möjlighet att hänga lika mycket i stallet, så just nu försöker jag att klura ut vad man gör på fritiden om man inte är hästmänniska. Hittills har det lett till ett överkonsumerande av tv-serier och underhållningsprogram. Favoriten är svt:s ”På spåret”.

Klubb: Heby Ryttarförening

Häst i livet: D-ponnyn Taco, min första egna ponny och min bästa vän under tonårstiden. Vi tävlade lite i både hoppning och dressyr, men vår bästa gren var uteritter. Helst barbacka på soliga sensommarkvällar. 

Uppdrag inom Ridsporten: Jag kom med som adjungerad i centrala ungdomssektionen våren 2018 och jag är väldigt glad över att få chansen att vara med och se hur CUS arbetar. Jag har tidigare varit med i klubbens ungdomssektion, och sedan distriktets, vilket har varit otroligt roligt och givande.

Uppdrag i Centrala ungdomssektionen: I CUS sitter jag som adjungerad, det innebär att jag är med på styrelsemötena men inte har beslutsrätt. Jag brinner lite extra för frågor om utbildning och kommer därför bland annat att arbeta med kunskapstävlingen Vi i stallet.