Sandra

Hejsan!

Jag heter Sandra och är sedan tre år tillbaka anställd på Svenska Ridsportförbundets kansli på Strömsholm.

E-post: sandra.wiklund@ridsport.se
Telefon: 0220 – 456 10

CUS/DUS-relaterade arbetsuppgifter:
Jag är föredragande tjänsteman för CUS vilket innebär att jag är med på CUS alla möten, skriver protokoll, har hand om ekonomi och planering. Man kan säga att jag är CUS mamma! Jag arbetar även med trygghetsfrågor, hälsosatsningen ”Unga Idrottare”, Riksungdomsmötet och Ungdomsforum.

Övriga arbetsuppgifter: 

  • Idrottslyftet
  • Nationell Idrottsutbildning (NIU)
  • Talangutveckling

Lite mer om mig:

Jag är 28 år, bor ca en mil utanför Strömsholm i ett litet hus tillsammans med min sambo Per och katten Buss (japp, han heter så!).

Intresset för idrott och föreningsliv har alltid funnits där, därför utbildade jag mig till Idrottskonsulent på Bosöns Idrottsfolkhögskola. Jag har även arbetet som föreläsare och varit Idrottsansvarig på en förskola.

Mina föräldrar träffades i stallet så jag hade liksom inte så mycket val, det vart ridning även för mig! Jag har haft egna hästar under min uppväxt men nu är jag tillbaka på ridskolan. Jag har fått äran att hoppträna fantastiska hästen Parker Coin och vi har en hemlig dröm om att under våren delta i en tävling eller två. När jag inte är i stallet tycker jag om att träna, titta på film, umgås med nära och kära, äta god mat och läsa böcker.