Elin Holmér Sundström

IMG_3928

Ålder: 27
Bor: Stockholm
Med i CUS sedan: 2015

Gör: Jobbar på förskola som förskollärare, annars så spenderar jag mycket pengar och tid på konserter och musikaler. 😉

Klubb: Vällingby Ridsällskap

Häst i livet: Många hästar har jag att tacka mycket för, den ena är ponnyn Castor som lärde mig mycket om livet och ridsporten när jag var yngre, en mycket lugn och trogen vän att sitta på och lära sig av, minns fortfarande hans gnäggning varje kväll när jag gick hem. En annan vän är Jissa som alltid gör sitt bästa och har ett hjärta av guld, henne har jag lärt mig mycket av de senaste åren, numera pussas vi bara då hon har blivit ponnypensionär. 😉

Uppdrag inom ridsporten: Satt några år i klubbens ungdomssektion och blev mer och mer nyfiken på ungdomsfrågor inom ridsporten. Blev 2011 invald i Stockholms distrikts ungdomssektion (DUS), suttit som ordförande där i två år och i fem år som ledamot. 2014 blev jag invald i den nationella kommittén för ryttare och kuskar med funktionsnedsättning (Para-kommittén), denna kommitté är nu splittrad och vi alla ”gamla” medlemmar har nu para-uppdrag i de olika sektionerna och kommittér. 2015 blev jag invald i Centrala Ungdomssektionen (CUS).

Uppdrag i CUS: Jag jobbar med ett projekt som heter Ungt engagemang där vi har som mål att nå ut till ännu fler. För mig så är utbildning A och O vilket gör att jag också jobbar med Ledarutveckling. Frågor som rör Paraverksamheten ligger mig varmt om hjärtat, så det är något som jag försöker få in i varje liten del av ridsporten.