Hanna

Hej!

Jag heter Hanna Danewid och är anställd på Svenska Ridsportförbundets kansli på Strömsholm.

E-post: hanna.danewid@ridsport.se
Telefon: 0220-45621

CUS/DUS-relaterade arbetsuppgifter:
Jag arbetar med olika CUS projekt och hjälper till och stöttar där det behövs, bl.a. Vi i stallet, Hästkunskap Cup, Trygga Idrottare, Unga tävlingryttare/ Young Riders Lounge, ULK & FULK, stipendier för årets ungdomsledare och ungdomssektion samt stipendiekonferensen.

Lite mer om mig: 

Jag är en glad hippolog på 28 år som alltid har haft ett brinnande intresse för hästar och ridsport. Jag kommer ursprungligen från Malmö (trots att dialekten börjat blekna) men har efter min utbildning blivit hemmastadd i Västmanland. Jag bor i ett litet hus i Strömsholm tillsammans med min hund Ludde och har alltså gångavstånd både till jobbet, Markan och Ridskolan Strömsholms vackra anläggning!

Efter min examen från hippologprogrammet har jag arbetat som beridare och har även jobbat som ridlärare och fritidsledare på flertalet ridskolor.  Att jobba med barn och ungdomar är något som ligger mig varmt om hjärtat, varpå mitt arbete på förbundet således kombinerar två av mina största passioner: ridsport och unga!

Jag har en egen häst, en sjuåring (e. Larimar-Contender) som jag tävlat upp t.o.m. 1,30 m. Förhoppningen är att vi i framtiden kommer kunna klättra ytterligare lite till i klasserna!