Martina Eriksson

Martina 150825

Foto: Jessica Ortiz Bergström

Ålder: 24 år.
Bor: Norra Norrland! Luleå närmare bestämt.
Med i CUS sedan: maj 2011

Gör: Arbetar med sociala medier och omvärldsspaning på Telia varvat med studier i Juridik. Har ridlektioner på ridskolan där jag också rider och har min lånehäst Wotan van het Gestel.

Klubb: Luleå Ridklubb

Häst i livet: Världens bästa ridskolehäst Thåström! Gångarter som en symaskin, en rosa mule och personlighet som en hundvalp. Min gamla tävlingskamrat som ofta gav motståndet en match i lättklass dressyr.

Uppdrag inom Ridsporten: Jag började mitt ideella engagemang i ungdomssektion på Luleå Ridklubb då jag var runt 10-11, blev senare ordförande och samtidigt invald i Norrbottens DUS (Distriktsungdomssektion). Efter några år blev jag ordförande även där och ungdomsrepresentant i distriktsstyrelsen. När jag lämnade DUS karriären bakom mig, efter inte mindre än 10 år, fick jag ett ordinarie mandat i distriktet. Just nu är det dock CUS som gäller men även representation i Förbundsstyrelsen tillsammans med Malin och Madde.

Uppdrag i CUS: Då jag själv alltid ridit på ridskola och varit med i US och DUS är de något som ligger mig varmt om hjärtat. Det jobbar jag och Madde ofta tillsammans med. Bland annat genom:
– CUS stipendier (Årets Ungdomssektion & Ungdomsledare)
– DUS-satsningar, bla genom vårt DUS-projekt och våra årliga DUS-konferenser.

Men att välja ut något som är roligast? Nja, tyvärr för svårt!

Annonser