Melinda Lindh Nilsson

IMG_3772

Ålder: 24 år.
Bor: Landskrona som ligger i Skåne län.
Med i CUS sedan: 2017

Gör: Tog i juni 2017 min masterexamen och började därefter jobba med reseproducering och marknadsföring på Equi Tours, arrangör av hästsportsresor. Trivs superbra!

Klubb: Tågarpsortens Ryttarförening

Häst i livet: Veleda. Ett fantastiskt halvblodssto f. 02. Hon är karaktärsstark, samarbetsvillig och väldigt kommunikativ. Velle och jag har hängt ihop i snart 8 år och jag hoppas på många fler!

Uppdrag inom Ridsporten: Jag fick upp ögonen för ideellt arbete vid 12 års ålder, när min mamma satt som ordförande i en liten förening.  Under årens gång har jag därefter arbetat i olika projekt, suttit i ungdomssektionen på två olika klubbar, i ”stora” styrelsen i TåRf, i DUS Skåne samt som ungdomsrepresentant i Distriktsstyrelsen, Skåne Ridsportförbund. Numera, utöver CUS, hjälper jag till på min hemmaklubb, bland annat som tävlingsledare.

Uppdrag i CUS: Jag brinner lite extra för frågor som rör engagemang och medlemsvärde, samt hur föreningarna ska kunna förmedla detta till sina medlemmar. Därför jobbar jag med kommunikation och projektet Ungt Engagemang, men även annat så som Vi i Stallet.

Annonser