CUS möte & ridborgarmärke!

Nu har ännu en möteshelg avrundats och jag sitter hemma i Munkfors igen. Jag kan börja med att säga att helgen har varit fantastisk!

Vi har varit på Wirsbo gård som ligger en bit utanför Västerås. Vi började helgen med ett pass i sociala medier tillsammans med Cecilia från mediabyrån Someday som hjälpte oss att bland annat förstå hur man lättare når ut till er.

Vi passade även på under helgen att lägga in ett ridpass och ta ridborgarmärket vilket var så roligt! Om ni någon gång funderar på att ha en kick-off eller möte med aktivitet så rekommenderar jag starkt att ni åker till Wirsbo gård. Under söndagen var det möte på agendan och vi diskuterade bland annat planering inför dus-konferensen som äger rum 29-30 September. Hoppas vi träffar många ut av er där!

Vi jobbar mycket i arbetsgrupper där vi har delat in oss i mindre grupper och jobbar med frågor/evenemang så vi tog en stund och gick igenom hur allt går och fortsatte diskutera kommande aktiviteter.

Snart startar även Hästkunskap cup, en tävling i hästkunskap som ni kan läsa mer om här och vi hoppas att ni kommer och tävlar eller hejar på era lag. IMG_4045IMG_4008IMG_3995IMG_3982Ha de bra så hörs vi snart igen!

Kram CUS-Emma

Här kan du kommentera inlägget.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s