Prideparaden 2018.

Hej på er alla hästälskare! Nu är vi redan inne i Augusti men sommaren verkar fortfarande hålla igång ett tag till, härligt!

Augusti för CUS innebär också Pride, detta år var det dessutom Europride. För tredje året i rad så samlades vi i Stockholm i lördags för att tåga i årets Prideparad. Detta år så tror vi att vi slog rekord med deltagare i ridsporten, så kul tycker vi! Tillsammans med delar av oss i CUS så kom det ett helt gäng med glada ridsportare för att stå upp för en ridsport för alla-hela livet. Bland annat så hade vi Stockholms DUS på plats i tåget som hade gått all in med fina skyltar, Ågesta ridklubb var med och hejade, vi hade finbesök av Trosa ridskola och även Upplands bro ryttarförening som tidigare också varit med oss och gått, de hade även tagit med sig sin fantastiska fina hästvagn som vi använde flitigt under hela tåget och var mycket uppskattad!

38518100_1808461302581024_1082790980790255616_n

Zuz0NNMzPYCf_AC6BAPs

Prideparad_webb

Med regnbågsflaggor i händerna, ridlärarröster som hördes på långa vägar, käpphästar, ridklädda medlemmar och tröjor som syntes tydligt från publikplats så tågade vi gemensamt och glatt igenom paraden som bara vi hästmänniskor kan. Det bjöds på dressyrprogram, hoppning, hejarramsor om vår allas kärlek-hästen som sedan mynnades ut i sången ”Vad du är söt, min kära lilla ponny”. Vilken känsla det var och visst är vi stolta över vår unika och och fantastiska sport där faktiskt alla kan vara med?! För oss i CUS så är det viktigt att stå upp för allas lika värde och inkludering i alla former inom sporten.

Stort tack till alla som deltagit detta år, hejat på på avstånd och hjälpt oss att visa upp ridsporten från sin bästa sida, vi längtar redan till nästa år!

Vill ni se fler bilder från dagen så glöm inte att kika på får Facebooksida Ung i ridsporten!

38537733_1808460679247753_6351809254105546752_n

Kram från oss i CUS och ta hand om varandra!

Här kan du kommentera inlägget.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s