Gothenburg horseshow 2014

Och då va den stora tävlingen man längtat så efter över. Jag förstår inte hur några dagar man ser fram emot så länge kan passera så fort när de äntligen kommer. Jag var på plats fredag-lördag. Denna gång för att blanda nytta med nöje, kombinationen som jag gillar allra bäst.

På fredag förmiddag+ eftermiddag var jag på möte tillsammans med utbildningssektionen, där jag sitter som ungdomsrepresentant för CUS. Jag blir alltid så himla motiverad och inspirerad när jag får diskutera och lyssna på så drivna människor, det är verkligen häftigt vilka möjligheter man kan få genom ridsporten. Jag, från värmlands djupa skogar får sitta och diskutera om ridsportens framtid, coolt.

På kvällen gick jag, tillsammans med Annika och Lena från utbildningssektionen på kvällsföreställningen samt hann med en snabb första genomgång av mässan. bild (2) bild (3)

På lördagen, efter en god natts sömn på Gothia Towers Hotel kom min mamma och några vänner till oss för att spendera en hel dag på Eurohorsemässan och på arenaläktaren. Det jag gillar mest att se är GP ponnyfinalen och agilityn.

Befann ni er på Gothenburg horseshow? Vad var er favoritshow? berätta gärna! 🙂

 

Här kan du kommentera inlägget.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s