Söndagströtthet

Hej på er!

Efter förra helgens fantastiska Ungdomsforum så har veckan känts lite grå och tom. Det är så när man jobbat mycket med något och lägger in massa energi och kraft till just ett tillfälle, då känns det lite tomt just efteråt när man genomfört det.

Jag tycker i alla fall att forumet blev väldigt lyckat, vilket gäng som samlats! Tänk att jag får ta del av allas engagemang! Efter att ha träffat alla som var med under helgen är jag inte det minsta oroligt över ridsportens framtid, den kommer att utvecklas till världens bästa!

I helgen var det dags för mig att träffa mina kollegor i Riksidrottsförbundet och SISU Idrottsutbildarnas Ungdomsråd för sista gången i år. Vår mandatperiod går ut samtidigt som man har bestämt sig för att se över om Ungdomsråd är det bästa sättet att jobba för att få in ungas delaktighet inom organisationerna.

 

2013-12-07 12.57.18-2

Vi samlades på lördagen på Sätra Brunn utanför Sala. Det var rapportering om vad som hänt sedan sist och sedan lite framåtblickande på året som kommer samt såklart utvärdering av året som gått.

Dagen avlutades på hotellets spa-avdelning, fantastiskt att få sitta i en varm badtunna medans det snöar ute! Den snö som föll över Sverige som under fredagen gjorde att hela anläggningen såg ut som ett julkort. Jag fick julkänslor på riktigt och ser fram emot att få utvärdera årets ridportår och blicka framåt mot nya äventyr 2014.

Ha det bäst!

 

// Klara

Annonser

Här kan du kommentera inlägget.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s