EEF och oregelbundna verb

Hej på er!

Igår kom jag hem från ett besök i huvudstaden och snön ligger vit på marken här i Luleå. Ska erkänna att jag blev väldigt glad när jag klev ur planet på Kallax.

Men vad jag gjorde i vår huvudstad var förstås det jag skulle berätta om. Jag och Madde, genom våra platser i FS, har deltagit på EEF – European Equesterian Federations årsmöte som hölls i Stockholm i år. Man kan lugnt säga att vi sänkte medelåldern! Förutom vi som deltog från SvRF var det totalt fyra kvinnor och resten var enbart äldre män.

På tisdagen inledde EEF:s ordförande Hanfried Haring från Tyskland med ett välkomsttal, sedan pratade man mycket om regler för olika internationella tävlingar och cuper. Efter det så fick vår ordförande Anders Mellberg berätta om SvRF:s verksamhet och där fick jag och Madde chansen att berätta lite om hur vi jobbar med ungdomsinflytande och den fantastiska ledarskola som vi erbjuder. På bilden nedan ser ni två nervösa tjejer 🙂

IMG_4646

Efter presentationen så var det dags för middag. Till bordet fick vi generalsekreterarna från Estland, Irland, Spanien och Finland. Det var fyra väldigt trevliga herrar! Det var dock lite ovant att småprata lite mer ”formellt” på engelska. Jag försökte tänka tillbaka på engelska lektionerna på gymnasiet och allt som dök upp i mitt huvud var alla oregelbundna verb jag tränat in till glosförhören på högstadiet! Jag måste ha tränat väldigt väl för samtliga satt som ett rinnande vatten… Middagen blev förstås jätte trevlig och språket var absolut inget problem så fort vi började prata 🙂

På onsdagen så hölls själva årsmötet, vi bytte dock lokal till Friends Arena och Quality Hotel Friends. Konferenslokalerna var jätte fina och efter lunchen fick vi gå lite rundvandring i Arenan. Jag har aldrig besökt arenan tidigare så det var väldigt roligt att få se, ska bli spännande då vår Stockholm International Horse Show flyttar dit 2014!

Det var två väldigt spännande och lärorika dagar. Vi fick verkligen chansen att ta plats och visa på den fina ungdomsverksamhet som bedrivs inom vår förbund. Många av åhörarna var väldigt imponerade och vi hoppas att fler förbund släpper fram sina unga.

Hoppas ni får en toppen helg! CUS ligger inte på latsidan utan i helgen ska vi fortsätta vår utbildning med SISU. Kika in i bloggen får ni veta mer om den senare!

Här kan du kommentera inlägget.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s